Intervjuus rääkisime muu hulgas ka kõlakatest, mille kohaselt on Varese klubi juba praegu huvi üles näidanud Kanguri palkamiseks järgmiseks hooajaks. "Eks jutte võib tekkida igalt poolt. Mina ei ole kellegagi konkreetselt rääkinud või midagi kokku leppinud. Ja ma ei tahaks vastu võtta ühtegi otsust enne kui hooaeg on läbi. Teeme hooaja lõpuni ja siis vaatame, mis edasi saab," vastas Kangur.

Homse finaali eel, mis on Varesele eurosarjas üle pikkade pikkade aastate esimene esikohamäng (viimati 1985. aastal), meeskonnas lisapingeid tunda pole. Kanguri sõnul on nende peatreeneri Paolo Moretti käekiri rahustav. "Peatreener on päris hea kooliga, tema stiil on hea ja rahulik. See ei pane tohutuid pingeid peale. Ma ütlen ausalt, et ma selle poole pealt mängijate pärast ei muretse. Meil on asjad tasapisi paika loksunud ja kõik teavad, mis on nende roll ja nii me ka mängime. Arvan, et ülemäära suurt pinget meeskonnal peal pole."

Homne FIBA Europe Cupi finaal Varese Openjobmetise ja Fraport Skylinersi vahel algab Eesti aja järgi kell 21.30. Delfi teeb mängust tekstipõhise otseülekande.