"Kardinaalseid uuendusi ei ole praegu mõtet teha, sest järjepidevus on heal järjel. Töö jookseb," hindas Salumets. Korvpalliliidu struktuuris suuri puudujääke ta ei näe. "Ühe inimese rolli tahaks küll uuesti sisse tuua. See, kes hakkab kureerima regioone. Et seal oleks korvpalliliiduga side, vajadusel abi, koolitus, informatsioon."

Kuigi 67-aastane Salumets üldkogul peetud kõnes rahalaeva ei lubanud, anti talle alaliidu liikmesorganisatsioonide poolt selge toetus. 46 poolthäält 54st kohalolnust. Heaks kiideti ka Salumetsa poolt välja pakutud 14-liikmeline juhatus. "Kolm neljandikku juhatuse liikmetest jäid samaks ja see oli minu tingimus. See on sisse töötatud rada ja tark inimene ei hakka seda muutma." Uued juhatuse liikmed on Aivo Adamson, Aare Halliko, Kalle Klandorf ja Martin Müürsepp.

Salumets räägib intervjuus täpsemalt miks ta kutsus juhatusse Martin Müürsepa ja annab aimu, kas Tiit Sokk jätkab Eesti meeste koondise peatreenerina.

Salumets ei võtnud ametit vastu kerge südamega. "Ega see ongi vaid higi ja pisarad. Kui sa juhid MTÜ-d, siis sinna ongi murekoorem sisse kodeeritud."