Just Pärnu KK on Kalev/Cramo vastane poolfinaalis. Teises poolfinaalis kohtub TÜ/Rock 1. detsembril peetava mängu Rakvere Tarvas - Valga/Maks&Moorits võitjaga. 3. novembril toimunud veerandfinaalis sai Pärnu Tallinna Kalevi üle napi 62:61 võidu. Poolfinaalid ja finaal peetakse 21. ja 22. detsembril.

"Ei oota meid Pärnu vastu mingi jalutuskäik. Seda olen ma ennegi öelnud, et Eesti liiga tase on kindlasti kõrgem kui eelmisel aastal. Kui me vähegi lohakad oleme... Võtame kas või eilse (reedene 79:70 võidumäng Tallinna Kalevi üle - toim), kus meil oli tükk tegu, et vastasest jagu saada. Me tuleme karika Final Fourile otse Iisraelist. Midagi lihtsalt sealt oodata ei ole. Eks paistab," ütles Varrak Delfile.

Eilses mängus said kergelt viga Kalev/Cramo mängijad Ty Abbott ja Tanel Sokk, kuid Varrak loodab, et esmaspäeval saavad nad juba täie jõuga trenni teha.

"Esialgu tundub, et ei ole midagi hullu. Abbottil on midagi kannaga viga ja Sokk sai puuka. Homme (täna - toim) on meil nagunii kergem, esmaspäevast läheb kõvem trenn lahti. Loodame, et esmaspäevaks on nad valmis trenni tegema," lisas Varrak.

Vaata Varraku kommentaari videost! Muu hulgas tuleb juttu kolmapäevasest Kalev/Cramo euromängust Banvikiga.