Meie mehed said juba avapoolajal pika vahetuse teha.

Jõesaar tuli väljakule kui esimest veerandaega jäi mängida 1.57 ja Tenerife oli taga 13:22. Xavi Rabaseda võttis Jõesaare kohe ette ja sai vabavisked kätte. Aga Jõesaare sekkumisega tuli Tenerife mängu elu sisse, Davin White tabas kaks korda kaugelt ning seisul 21:27 võttis juba aja maha Gran Canaria. Selle seisuga veerandaeg lõppes.

Vene sekkus mängu teise veerandaja alguses ja ka Jõesaar oli sel hetkel jätkuvalt platsil. Vene pani kohe alustuseks kahel rünnakul järjest viske kotti ning Gran Canaria sai vahe kahekohaliseks 21:31.

Jõesaar mängis järjest 7.27 ja Vene 6.38. Mõlemad olid mängus sees ja said treenerite silmis ülesannetega hakkama. Jõesaarega küll vahepeal pahandati, liikumiste koha pealt, aga see on ka mõistetav. Ikkagi debüüt ja asjad vajavad veel paika loksutamist.

Poolaeg Gran Canariale 51:50. Külaliste peatreener Victor Garcia jõudis mõni minut enne poolaja lõppu võtta ka tehnilise. Ei meeldinud talle kohe kuidagi ühe kohtuniku otsused.

Teisel poolajal pääses jälle paremini minema Gran Canaria, kasvatades vahe seitsmele punktile 59:66. Mõlemad meie mehed olid ka kolmandal veerandajal väljakul, aga skoori ei teinud. Jõesaar sai kirja kolmanda vea. Kolme veerandaja järel Gran Canaria peal 69:73.

Tõeline põrgulärm läks saalis lahti neljanda veerandaja alguses kui Tenerife pääses pärast mitut järjestikust vaheltlõiget ette 74:73. Aga jällegi oli Gran Canarial vastus olemas ning Euroliiga sats spurtis ette 74:78. Tasavägine mäng jätkus. Tenerife ees 79:78, Gran Canaria omakorda 79:80. Otsustavateks minutiteks toodi väljakule ka Jõesaar.

Kui mängida jäi umbes kaks minutit sai Jõesaar vabalt positsioonilt kolmest visata, aga ei kukkunud. Pall põrkas rõnga peal, ent välja. Kuid 82:88 kaotusseisust jõudis Tenerife veel seisuni 86:88. Mängida 12,6 sekundit. Clevin Hannahile tehti viga, kuid külaliste tagamängija ei väristanud. Mõlemad vabavisked täpsed 86:90 ja aega järel 8,1 sekundit. Nii jäigi.

Vene mängis 12 minutit ja viskas 4 punkti, Jõesaar sai debüütmängus väljakule 14 minutiks ning päris viimastel sekunditel avas korvi alt ka punktiarve.