"Ta on tiimi üks parimaid viskajaid. Tema olek väljakul teeb minu töö hulga kergemaks, Kristjani kuulumine meeskonda on suur väärtus. Uurisin tema tausta juba enne kui Sienaga lepingu sõlmisin ja olen õnnelik, et ta on minu meeskonnakaaslane. Ühtlasi oleme reisidel tihti toanaabrid. Räägime palju korvpallist ja enda kogemustest palliväljakul," rääkis Brown Delfile. 28aastane ameeriklane viskas tänavu Euroliigas keskmiselt 18,8 punkti ning kordas ka ühe mängu skooritegemise rekordit, milleks on 41 punkti (statistika aastast 2000).

Mida arvab NBA kogemusega Brown aga algavast poolfinaalseeriast Varese Cimberioga? "Saab olema raske, Varese on ikkagi põhiturniiri võitja. Eriti võimsalt on nad mänginud koduväljakul. Peame võtma poolfinaalseeriat mäng mängult. Kuulama peatreener Luca Banchit ja usaldama tema poolt paika pandud mängujoonist nii kaitses kui rünnakul. Usun, et võime olla edukad," märkis Brown.

Varese - Siena poolfinaal stardib täna, Eesti aja järgi kell 21.10. Siena meeskond jõudis Varesesse eile õhtul, pärast 5 tundi väldanud bussireisi. Delfi vahendab tänast mängu tekstipõhise otseülekandena.