"Kuigi meist ainult edasipääs alagrupist enam ei olene, siis ma arvan, et peaksime tegema kõik endast oleneva, et süda rahul oleks. Püüame ikkagi maksimaalse võtta, et endale jääks vähemalt hea tunne," lausus Kullamäe kohtumise eel.

Pärast kahte järjestikust võitu kodusaalis pidi Rock võõrsil Metani vastu tervelt 23-punktilist kaotust tunnistama. Kaotusega anti ära eelis Himiku ees ning langeti alagrupis teiselt kohalt kolmandaks. Kullamäe loodab, et sellist ärakukkumist Prantsusmaal ei tule. "Eelmises mängus läks kõik valesti, mis minna sai. Tahaks loota, et see oli hea õppetund. Et teist korda enam nii ei juhtuks."

Peatreeneri kinnitusel on kõik mehed mänguks valmis. Justin Ingrami seljahäda on vaibunud, Joosep Toome põlv muret ei valmista ning juba mitmendat mängu kaasa tegev Rain Veideman saab võimaluse oma panuseks ka siin Dijonis. "Toome sai Rumeenias põlvele paugu, aga eks ta ehmatas ise rohkemgi. Rain läheb iga mängu ja treeninguga edasi."

Õhtul selgub tõde, kas õnn soosib Himikut või Tartut. Üks, mis kindel, head mängu on näidatud ja nüüd ei jää muud teha, kui loota, et sellest piisab. "Tahaks loota, et rumeenlastel on ikka sisemine tung võitmiseks olemas. Aga eks see on psühholoogiline värk, treenerina võid nahast välja pugeda, aga kui mängijad alateadvuses pole valmis võitma, siis on raske. Meie peame keskenduma oma mängule ja mitte muule. Püüma nii teha, et meil oleks võit käes. Meist ei sõltu see, mis seal toimub. Sõltub see, mis siin toimub!"