Bostoni võit tuli New Orleans Hornetsi vastu, kellest oldi kodusaalis paremad tulemusega 94:82, teatab Sportnet. Enim punkte kogus liiga valitseva meistri ridades Paul Pierce, kes lõpetas mängu 28 silmaga. Kevin Garnett toetas teda 19 punkti ja kümne lauapalliga.

New Orleansi poolel said kahekohalise punktisumma kirja aga vaid kaks meest — David West viskas 23 punkti ja sai lisaks kätte ka 14 lauapalli, Chris Paul lisas 20 punktile aga 14 resultatiivset söötu ja kuus lauapalli. Suvel Bostoniga meistriks tulnud James Posey viskas oma endise koduklubi vastu seitse punkti ja võttis samapalju lauapalle.

Boston on nüüd võitnud viimasest 34st kodumängust tervelt 32.

Cleveland 11. järjestikune võit tuli samuti kodupubliku ees, kus oldi Philadelphia 76ers`ist paremad 88:72. Ilma Daniel Gibsoni ja Zydrunas Ilgauskaseta mänginud Cavaliersi parim oli taaskord LeBron James, kelle arvele jäi 28 punkti ja seitse lauapalli ning resultatiivset söötu. Anderson Varejao toetas teda 17 ja Delonte West 16 silmaga. Philadelphia poolel sai Willie Green kirja 19 ja Andre Iguodala 16 punkti.

“Me peaksime uhked olema, ent meil on siiski veel palju tööd teha. Hooaeg on pikk ning me peame töötama selle nimel, et veelgi paremaks saada,” vahendas Jamesi sõnu nba.com.

Läänekonverentsi parim meeskond Los Angeles Lakers sai samuti võidurõõmu maitsta, kui suudeti võtta revanš Sacramento Kingsilt, kellele kolme päeva eest alla jäädi. Lakersi 112:103 võidumängus olid suurimad teened Kobe Bryantil, kes viskas 32 punkti. Sacramento poolel kanti John Salmonsi arevele 26 silma.

Väljakule naasnud Tracy McGrady aitas aga Houston Rocketsil võõrsil alistada Golden State Warriors`i 119:108. McGrady tegi suurepärase mängu, saades kirja 24 punkti 10 lauapalli ja üheksa resultatiivset söötu. Kaotajate parim oli lätlane Andris Biedrins 18 punkti ja 12 lauapalliga.

Phoenix alistas kodus Orlando 113:112, kusjuures, võidu tõi neile Grant Hilli tabav vise kaks sekundit enne lõpuvilet. Võitjatele tõid nii Amare Stoudemire, Steve Nash kui just tehingu käigus Charlotte`ist Phoenixisse liikunud Jason Richardson 21 punkti. Orlando parim oli Dwight Howard 19 silmaga.

Mänguõhtu pikima lahingu pidasid aga maha Los Angeles Clippers ja Portland Trail Blazers. Pärast kahte lisaaega väljus matšist võidukana Clippers, kelle ridades sai Zach Randolph kirja 38 punkti ja 11 lauapalli. Samapalju punkte tõi kaotajatele Brandon Roy. Mängu lõppskooriks jäi 120:112.