Sel hooajal on Celtics võitnud 21 kohtumist ja kaotanud vaid 2, mis on ühtlasi kuulsusrikka ajalooga klubi uus rekord, vahendab sportnet.ee

Neljapäevane võit tuli kindlalt ja põhimehed said viimasel veerandajal rahulikult pingiotsal istuda. Celticsi parimana viskasid Ray Allen ja Paul Pierce kumbki 22 silma, kaotajate resultatiivseim oli 19 punktiga Caron Butler.

“Nägite mängimas liiga parimat meeskonda,” kommenteeris Washingtoni peatreener Ed Tapscott. “Neile, kes kohtumist ei näinud — see polnud meie meeskond,” täpsustas ta.

“Ma kuulsin oma mängijaid enne mängu omavahel rääkimas, nad olid lehest lugenud ühe Washingtoni mängija kommentaare meie kohta ja mul ei olnud vaja neid isegi üles kütta,” rääkis Bostoni peatreener Doc Rivers. “Ma olen kindel, et nad otsivad enne kohtumist lehtedest midagi negatiivset, see aitab neil end vihaseks ajada,” lisas ta.

Võidulisa sai ka Dallas Mavericks, 95:90 alistati Charlotte Bobcats. Dirk Nowitzki tabas 30 sekundit enne lõppu kolmese, mis neile ka võidu kindlustas, temalt kokku 23 punkti ja 13 lauapalli. Jason Terry arvele jäi 26 silma. Kaotajate parim oli 27 punkti ja 17 lauapalliga Emeka Okafor.

Kolmandas mängus alistas Utah Jazz 97:88 Portland Trail Blazersi. Mehmet Okur panustas võitu 27 punkti ja 10 lauapalli, Portlandi poolel viskas Brandon Roy 33 punkti.