Cavaliersil on pidada veel viimane kohtumine Philadelphia 76ersiga, vahendab sport.err.ee

Kui kolmapäevane mäng suudetakse võita, siis korratakse Boston Celticsi 1985/1986 hooajal püstitatud rekordit, kui kodus võideti 40 ja kaotati vaid üks mäng.

Siiski võib katse ebaõnnestuda, kuna usutavasti antakse mõnedele põhimeestele raskete play-off-kohtumiste eel puhkust.

"Me peame tegema seda, mis on parim meistrisõrmuse saamiseks," kommenteeris meeskonna suurim täht LeBron James.

"Me oleme juba saavutanud koduväljakueelise. Me ei võitle enam rekordipurustamise nimel. Me võitleme meistrisõrmuse eest."

Esimeseks takistuseks Clevelandile on Detroit Pistons, kes kaotas kodus 88:91 Chicago Bullsile ning jäi Idakonverentsis kaheksandale kohale.

Kui Idakonverentsi teine, kolmas ja neljas meeskond on juba paigas (vastavalt Boston Celtics, Orlando Magic ja Atlanta Hawks), siis viimaste mängudega selgub, kuidas paiknevad järgneval kolmel kohal Miami Heat (42 võitu - 38 kaotust), Chicago Bulls (41-40) ja Philadelphia 76ers (40-40).

Miamil on pidada veel võõrsikohtumine Atlanta Hawksiga ja kodus Detroit Pistonsiga, Chicago Bullsil kodus Toronto Raptorsiga ja Philadelphial kodus Boston Celticsiga ja võõrsil Cleveland Cavaliersiga.

Läänekonverentsis kindlustas Denver Nuggets möödunud ööl 118:98 võiduga Sacramento Kingsi üle esikoha loodedivisjonis (54-27). Denveri parim oli 45 punktiga J.R. Smith.

Kui Los Angeles Lakers (64-17) on konverentsi tiitli juba ammu kindlustanud, siis edasi on seis segane. Järgnevad Denver (54-27), San Antonio Spurs (53-28), Houston Rockets (53-28) ja Portland Trail Blazers (53-28).

Viimases voorus kohtub Denver võõrsil Portlandiga, San Antonio kodus New Orleans Hornetsiga ja Houston Rockets võõrsil Dallas Mavericksiga.

Selgumata on ka konverentsi viimased kolm kohta: New Orleans (49-32), Dallas (49-32) ja Utah Jazz (48-33). Veel lootusi kõrgemale tõusta omav Utah on viimases voorus võõrsil vastamisi konverentsi võitnud Lakersiga.