Hooaja 60. võidu saanud Cavaliersi edukaim oli LeBron James (pildil), kes lisaks 24 punktile jagas 12 korvisöötu ja võttis maha 6 lauapalli, vahendab sport.err.ee

Mavericksi suurim korvikütt oli sakslane Dirk Nowitzki 20 silmaga.

Läänekonverentsi liidril Los Angeles Lakersil nii hästi ei läinud. Lakers jäi võõrsil 76:86 alla Atlanta Hawksile. Tõsiselt oli liimist lahti Lakersi liider Kobe Bryant, kes viskas küll 19 punkti, kuid tabas väljakult vaid seitse viset 19-st. Lakersi parim oli Pau Gasol 21 silma ja 11 lauapalliga. Atlanta edukaim oli Mike Bibby 21 samuti punktiga.

New Orleans Hornets üllatas 90:86 võiduga läänekonverentsi teist meeskonda San Antonio Spursi. Hornetsi kangelaseks kerkis 26 punkti kogunud Chris Paul, kes tabas mängu lõpusekundil ka kolm vabaviset.

Paul andis lisaks üheksa korvisöötu. David West kogu New Orleansi kasuks 23 silma ja 16 lauapalli. Tony Parker oli San Antonio edukaim 20 punktiga.

Mänguõhtu suurim skoorimasin oli Chicago Bullsi Ben Gordon, kes ei suutnud oma meeskonda lisaajal siiski Toronto Raptorsi üle võidule viia. Bullsi kaotusnumbrid olid 129:134. Raptorsi edukaim oli Chris Bosh 31 punkti ja 15 lauapalliga.