Pirita Majandusgümnaasiumis vaatas vigade- ja pallikaotusterohket mängu 350 inimest, teatas BC Rakvere Tarvas.

Kodusaalis mänginud Pirita alustas mängu kindlalt: avaveerandaeg võideti 19:15 ja tundus, et mäng kujuneb tasavägiseks. Teisel veerandajal näitas Tarvas head mängu nii kaitses kui rünnakul. Silver Kallase aktiivne kaitsemäng hoidis Evgeny Belousovit, Pirita üht resultatiivsemat mängijat, kontrolli all ning samas panustas Kallas ise hoolikalt rünnakul visates poolajaks üheksa punkti.

Võõrustajad suutsid teise veerandajaga visata 16 punkti, samas kui Tarvas mängis väga resultatiivselt ning veerandajaga koguti 33 punkti. Poolajaks juhtis Tarvas 35:48.

Pärast puhkepausi jätkus Tarvase ülekaal ka kolmandal veerandajal. Vahet kasvatati jõudsalt ning kohati oli see isegi üle 20 punkti. Jätkuvalt näitas ilusat mängu Silver Kallas. Ka kolmanda neljandiku võitis Tarvas kindlalt 17:9.

Viimase kümne minuti alguses toimus mitu olulist sündmust, mis muutsid mängu lõpu põnevaks. Tarvasel langesid viie veaga pingile nii Maksim Darski, James Allen, Priit Lokutšievski kui ka Silver Kallas. Pirita poolt platsile saadetud noored mängumehed hakkasid võtma aktiivset üle välja pressingut, mille vastu Tarvas ilma kolme algviisiku mängijata hätta jäi. Pirita vähendas vahet väga kiiresti ja Rakvere võistkond pidi pingutama, et mitte eduseisu käest lasta. Lõpuks siiski kuuepunktiline võit Rakverele skooriga 80:86.

BC Tarvase statistiliste näitajate poolest oli kõige edukam James Allen — 19 punkti ja 12 lauapalli. Silver Kallas, kes tegi ka väga palju musta tööd ja pingutas kaitses, lõpetas mängu 16 punktiga. Sama palju viskas Kristo Saage. Jarmaine Vannessi arvele jäi 11 punkti.

Pirita võistkonna skoorikam oli Ivo Uibokant 15 punkti ja üheksa lauapalliga. Kolme meest, Indrek Reinbok, Andre Pärn ja Evgeny Belousov viskasid võrdselt 14 punkti. Pärnale seejuures ka üheksa lauapalli.