25-aastane ja 198 cm pikkune Bealer mängis kolledžikorvpalli aastatel 2015-18 väga tugevas Utah’ ülikoolis. Kui esimesel kahel aastal oli ta tiimis vahetusmees, siis kolmandal hooajal kerkis põhiviisiklaseks ja sai keskmiselt mänguaega 19,1 minutit, vahendas Kalev/Cramo koduleht.

Statistikasse kogunesid tal sel hooajal keskmiselt 5,9 punkti, 2 lauapalli ja keskmiselt 1,5 kolmepunktiviset mängus. Seejuures kaugelt tabas ta viskeid 41-protsendiliselt.

Esimesel ülikoolihooajal oli Bealeri meeskonnakaaslaseks teiste seas praegune San Antonio Spursi austerlasest tsenter Jakob Pöltl ning kaks esimest hooaega mängis mees koos praegu Los Angeles Lakersi eest NBA väljakutel särava Kyle Kuzmaga.

Oma esimesel profiaastal mängis Bealer kahes erinevas liigas, kui Makedoonias sai 18 kohtumist kirja KK Pelisteri ridades ja kolm matši esindas Luksemburgi klubi Arantia Larochette.

Makedoonias olid mehe keskmised näitajad 35,3 minutit, 23,5 punkti, 6,9 lauapalli ja 1,9 vaheltlõiget. Kolmeste tabavuseks oli mehel koguni 42,3%. Luksemburgis tõi ta nendes kolmes kohtumises keskmiselt 39,1 minutiga lausa 28,7 punkti.

Mullu tegi Bealer kaasa Serbia kõrgliigas KK Vrsaci meeskonnas, kus sai kirja 18 mängu. Keskmiselt 30,3 minutiga tõi mees 18,4 punkti, 6,4 lauapalli, 1,3 korvisöötu ja 1,3 vaheltlõiget. Kaugvisete protsendiks oli 38,1% ja vabavisetel lausa 88,7%.

“Gabe Bealer mängis eelmisel hooajal Serbia kõrgeimas liigas ning usume, et ta on valmis VTB tasemel pallima," rääkis BC Kalev/Cramo mänedžer Ramo Kask. "Klubi näeb teda kui Jõesaare asendajat. Tema hea vise ning aktiivne lauavõitlus jäid meie treeneritele silma ning näeme teda olulise lülina meie meeskonnas.”