„Kalev/Cramo on ambitsioonikas võistkond ning suuteline mitte ainult Eestis, vaid ka lähiregioonis läbi lööma,“ ütles Guoga, kes on samaaegselt Leedu korvpallikoondise suurim toetaja ning sealse korvpalliföderatsiooni asepresident. „Meil on hea meel kõikidele oma mängijatele kinnitada, et iga Tonybetis tehtud panusega toetavad nad nüüdsest otseselt Eesti korvpalli arengut.“

Tonybet asutati Leedus 2009. aastal pärast kihlveokontori Omnibet omandamist. Kaks aastat hiljem alustas ettevõte laienemist teistesse Euroopa riikidesse. Eesti Maksu- ja Tolliamet väljastas osaühingule Tonybet toto tegevusloa möödunud aasta 21. oktoobril ning hasartmängu korraldusloa kuu aega hiljem, misjärel alustas tegevust Tonybeti eestikeelne spordiennustus internetis. 2012. aasta augustis avas Tonybet Mustamäel Eesti esimese spordiennustuse panustamispunkti.

BC Kalev/Cramo president Ivar Valdmaa sõnul on tegemist väga olulise ning pikaajalise kokkuleppega, mis näitab, et mõlemad pooled usaldavad teineteist. „Kuna BC Kalev/Cramo eelarve on võrreldes eelmise hooajaga oluliselt suurenenud, oleme leidnud kolm uut koostööpartnerit. Neist suurim on Tonybet, kelle toetus aitab meil uusi eesmärke ellu viia,“ lisas Valdmaa.

BC Kalev/Cramo asutati 1998. aastal Canon ENM nime all ning on võitnud Eesti meistriliiga viiel korral. Sel hooajal osaletakse lisaks kohalikele meistrivõistlustele ka Balti korvpalliliigas ning VTB Ühisliigas.