Tallinn Arenal peetakse avalahing juba 4. augustil, kui Eesti korvpallikoondis Austriat võõrustab. Valdmaa sõnul kaalub klubi tõsiselt kodumängude viimist Tondirabasse.

"Mulje oli üllatavalt hea! Tuleb tõdeda, et Tallinn on jälle suure asjaga hakkama saanud. Tegemist on väga multifunktsionaalse halliga ning korvpalli jaoks on seal head võimalused. Saal on suur - 5800 istekohta. Kaalume tõsiselt seal mängimist," rääkis Valdmaa Delfile. "Kanalit pidi on sinna kesklinnast tegelikult väga lähedale sõita. Vaimselt tundub saal võibolla esialgu kaugel, kuid füüsiliselt on ta lähedal. Eks korvpallikoondise mängud näitavad, kuidas saal sobib ja rahvale meeldib. Tore asutus igaljuhul."

Valdmaa naasis hiljuti Moskvast, kus toimus VTB Ühisliiga alagruppide loosimine. "Saime Moskva CSKA üle pika aja kätte. Eesti korvpallipublikul avaneb taas võimalus näha Euroopa absoluutset tippu," jäi Valdmaa rahule.

Lisaks CSKA-le mängib Kalev/Cramo tuleval hooajal Leedu klubide Klaipeda Neptunase ja Alytuse Dzukijaga, Tšehhi klubi Nymburkiga ning viie teise Venemaa klubi Volgogradi Krasnõi Oktjabri, Krasnodari Lokomotivi-Kubani, Peterburi Zeniti (eelmisel aastal Ljubertsõ Triumph), Nižni Novgorodi ja Jeniseiga. Viimane vastane selgub vabapääsmega.