Meeskond teavitas oma jälgijaid, et Kaarel Sibula asemel jätkab tööd Ramo Kask. 2009. aastal klubi mänedžeriks saanud Sibula ametiajal võitis Kalev/Cramo kaheksa Eesti meistritiitlit ja tõusis VTB Ühisliigas peksupoisi rollist regulaarseks play-off’i koha taotlejaks.

“Mul on olnud au olla Eesti edukaima korvpalliklubi tegemiste juures üle kümne aasta. See töö on olnud pingeline, aga pakkunud unustamatuid emotsioone. Jään kindlasti ka tulevikus klubi tegemistele kaasa elama. Aitäh nende aastate eest kõigile koostööpartneritele, klubile, kaastöötajatele ja fännidele,” teatas Sibul.

Mänedžeri ametikohale asub klubis varasemalt turundusjuhi positsioonil olnud Ramo Kask, kes on tegelenud kümnevõistlusega ja esindanud Eesti koondist korduvalt Euroopa karikavõistlustel. Sibul jääb kuni sügiseni klubi juurde nõuandjana.

„Eelmise hooaja ootamatu lõpp ja viirusepuhang on jätnud oma jälje klubi tegemistele, kuid olenemata keerulisest olukorrast on mul hea meel väljakutse vastu võtta. Hetkel töötame veel järgmise hooaja eelarve kallal, peame läbirääkimisi toetajatega ja valmistume meeskonda kokku panema. Uue hooaja eesmärk on olla jätkuvalt tipus Eesti-Läti ühisliigas ning jõuda vähemalt play-off’i mängudeni VTB Ühisliigas,“ ütleb Kask.