Täistuuridel pöörlev korvpallihooaeg on pakkunud esimese suurema intriigi. Korvpalliliidu distsiplinaarkomisjon karistas BC Kalev/Cramo meeskonda 5000 krooni suuruse rahatrahviga, kuna meeskonna peatreener Aivar Kuusmaa käitus pärast nappi kaotust G4S meistriliigas Tartu Ülikool/Rockile ebaväärikalt. Kuusmaa pole otsusega rahul, sest on seniajani veendunud, et põhjust kriitilisteks väljaütlemisteks oli piisavalt. Pakume eksklusiivintervjuud loo peategelase endaga.

Rapla korvpallikoolis on kaheksa aastaga püsti pandud püramiid, mis võiks olla eeskujuks paljudele spordiklubidele üle Eesti. Meistriliiga meeskonna loomisega on olemas kõik astmed, et algajast poisist-tüdrukust sirguks oma süsteemis läbilöögijõuline sportlane, kes võimeline pürgima tõeliselt suurde mängu. Teeme tutuvust klubi köögipoolega ja anname aimu, kui võimas korvpallikants 6000 elanikuga Rapla Eesti mõistes on.

Rubriigis "Vastu tahtmist" saab näha tõeliselt suurte meeste viskevõistlust. Saatejuht valis seekordseteks ohvriteks Rakvere Tarva raskekahurväe Andres Sõbra, Richard Andersoni ja Viljar Veski. Huvitav, kes võitis?

Vaata Basket TV värsket saadet juba homme!