Mängu algus kujunes rakverlaste kõike muud kui rõõmustavaks - Tarvas kaotas esimese veerandaja 5:16 ja lõpetas avapoolaja kaheksapunktilises 30:38 kaotusseisus. Külaliste "tagasitulek" mängu kujunes aga võimsaks, sest kolmas veerandaeg võideti omakorda 26:11 ja otsustav neljas 23:14, mille tulemusena saavutati kokkuvõttes kindel võit.

Tarva peatreener Andres Sõber põhjendas avapoolajal tagaajaja osasse jäämist vilka vahetusteruletiga, mille käigus usaldas ta platsile 11 mänguks protokolli kantud pallurist 10. "Lasin käigul minna. Võitu me igal juhul siit tahtsime ja millal siis veel erinevaid mehi proovida kui mitte nüüd," lausus ta. "Teisel poolajal saime oma asjad tehtud - maa-ala kaitse oli see, millega vastased jäid seekord hätta."

Võitjate rivistuses särasid juba mitmendat puhku Kaspars Cipruss ja Reinar Hallik, kellest esimene viskas 21 ja võttis maha 13 lauapalli ning teise arvele kogunes 17 punkti ja 14 lauapalli. Juris Umbraško assisteeris neile omakorda 14 punkti ja üheksa lauapalliga. Tarva kolmas lätlasest täiendusele Rinalds Sirsninšile anti tervise kosutamiseks puhkepäev.

TTÜ parimatena viskasid Kiur Akenpärg ja Andrew Arnold võrdselt 17 punkti.

23 kohtumist pidanud Rakvere Tarval on meistriliiga põhihooaja lõpuni veel viis mängu, millele järgneb aprillis kauaoodatud play-off, kus edasipürgimist jätkatakse alustades veerandfinaalidest.