"Tegemist oli senistest kõige tõsisema vastase ja kõvema mänguga," tähendas eestlaste peatreener Andres Sõber, kes tõstis esile ühtlaselt tegutsenud tagaliini panust. "Meil on päris tasavägine tagamängijate viisik, kes suudab üksteisele võrdseid vahetusi pakkuda. Põhimeeste kõrval tõstaks eriti esile Rannar Raapi ja Jaan Puidetit."

Andres Sõbra sõnul tegi meeskonna üks liidreid Rain Veideman Makedoonia vastu selgelt kõige säravama esituse viimaste kuude jooksul. "Raini hea mängu kõrval olid keskmängija Joonas Vaino punktid samuti kõigile heaks üllatuseks - ta on selgelt edasi läinud," lisas juhendaja.

Meeskonna kapten Rain Veideman säras üleplatsimehena, visates 28 punkti ja sooritades kuus vaheltlõiget. Rannar Raap panustas 16 punkti ja kuus lauapalli ning Janar Soo ja Joonas Vaino kumbki 13 punkti. Jaan Puideti saagiks langes üheksa lauapalli.

Eesti on A-alagrupis kogunud täisedu kolm võitu, nagu ka nende pühapäevane järgmine vastane Gruusia. Rumeenial on kaks võitu ja Poolal üks ning Šveits ja Makedoonia püsivad võiduta.

Eesti ja Gruusia kohtumine algab pühapäeval kell 21.45.