"Väga hea mulje jättis! Noor mees, hüppab kõrgele, jõuline, kiire. Esimene emotsioon on super! Kardan, et ta lõhub need Kalev/Cramo pikad korvi all täitsa ära," ei hakanud värvikate sõnavõttude meister seegi kord tagasihoidlikusega priiskama. "Ta on kaks hooaega mänginud Kentucky ülikoolis, hilisemate NBA meestega koos. See on kõva ülikool ja sealt tulevad kõvad mängumehed," lisas Sõber.

24aastane ja 205cm pikkune Stewart mängis Kentucky ülikoolis hooaegadel 2007-2009. Kahe hooaja peale tuli kokku 51 mängu, millest kolmes oli ta algviisikus. Mänguminuteid ei kogunenud küll palju, keskmiselt 7 minutit kohtumises.

Kentucky Wildcatsi meeskond on koguni 8 korda tulnud USA ülikoolide meistriks. Tuntuimad nimed, kes ülikoolist jõudnud NBA väljakutele on Jamal Mashburn, Ron Mercer, Tayshaun Prince, Antoine Walker.

"Ausalt öeldes ei näe erilist varianti, et me teda ei võta. Aga katseaeg on ikkagi, 2 nädalat. Homses Balti liiga kohtumises on ta osalemine kahtlane, kuna paberimajandus võtab aega. Stewarti sobivuse korral peaks meeskond lõplikult koos olema ning rohkemaks vajadus puudub," märkis Sõber Delfile.