"Alustada tuleks sellest, et vinge suvi on olnud ja selle üle saab olla ainult siiralt hea meel," lausus Sõber sissejuhatuseks. "Kui varem räägiti, et meil on sitad mehed, siis nüüd on järsku kõik saanud jube heaks. Minu varasemat juttu, et meestel pole häda midagi, valukohad asuvad mujal, kuulati kui ajuvaba sõnavõttu."

"Koondise edasiminek peitub minu arust kolmes punktis. Esiteks on kõige suurema arengu teinud peatreener Tiit Sokk ise. Kaitsespetsina suur ekspert, aga varem tambiti tema poolt rünnak kinni. Teiseks Gert Kullamäe panus rünnaku vabamaks muutmisel. Ma miskipärast kahtlustan, et siin on suur roll Kullamäel, kes on suutnud peatreenerit positiivselt mõjutada. Ja kolmandaks Kristo Saage võtmine koondisesse. Usun, et sellega sai meeskonna sisekliima kõvasti paremaks," avaldas Sõber oma arvamust Delfile.

"Kui midagi kritiseerida, siis Rain Veidemani potentsiaal jäi kasutamata. Eks siin on kindlasti ka maitse küsimus, aga Veidemani saanuks minu arust palju targemalt mängitada. Ja pärast Gregor Arbeti eilset esitust loodan, et ta paneb kibekähku Kalev/Cramost minema," ei jätnud Sõber sutsamata.