Tarva peatreeneri Andres Sõbra sõnul valmistasid külalised tugeva algusega üllatuse, visates suurepärase tabavuse toel esimesel poolajal 60 punkti. "Nad on heas vormis, pingeid peal pole," lausus ta. "See oli meil viiendaks omavaheliseks mänguks sellel hooajal ja küllap siis oli nüüd nende kord võita. Me olimegi mitmel korral napilt pääsenud."

Sõber lisas, et ilmselt kulutas Rakvere meeskonna vaimu liigselt teisipäevane kohtumine Tartuga. "Loodan, et saame järgmiseks nädalaks, mil peame Balti liiga Challenge Cupi veerandfinaalmänge TTÜ-ga, nendelgi meestel, kes täna oma viskeid sisse ei visanud "sahtlid tühjemaks" ja akud laetud."

Võitjate peatreener Indrek Ruut rääkis, et ehkki Tarva vastu tuldi spetsiaalse ettevalmistuseta, võeti kohtumise alguses risk, mis ennast kokkuvõttes õigustas. "Tuletasin poistele meelde meie eelmist omavahelist mängu, kus tegelesime pidevalt tule kustutamisega ning jäime tõsise teerulli alla. Rõhutasin seekord, et oleme kõvasti tööd teinud ja tuleb mängida tahtejõuliselt ning enesekindlalt," märkis ta. "Eks natuke oli meie päev samuti ning kaheksa-üheksa päeva pikkune paus, mil saime korralikult treenida, mõjus hästi."

Ruut avaldas tunnustust oma meeskonna ühele alustalale, 21-aastasele Janar Soole, kes mängis tema sõnul, nagu ühele liidrile kohane. "Samas ei saa ma öelda, et keegi teistest meestest oleks väga ansamblist välja langenud. Võit on tunnustuseks kõigile," lisas ta.

Rakvere Tarvas on G4S korvpalli meistriliiga turniiritabelis 12 võidu ja kuue kaotusega endiselt kolmandal ning kümme võitu ja üheksa kaotust teeninud Rapla neljandal kohal.

Tuleval nädalal ootavad Tarvast ees Balti liiga Challenge Cup turniiri veerandfinaalid TTÜ KK-ga, kellega mängitakse kolmapäeval, 8. veebruaril võõrsil ja reedel, 10. veebruaril kodusaalis.