"Minu teada pole Kalev/Cramo ametlikku avaldust mängu nihutamiseks meistriliiga nõukogule seniajani teinud ja päris nii see ei käi, et meie tahtest sõltumata hakatakse mänge sinna-tänna lükkama. Esialgu selline plaan neil oli, sest juba ilmusid välja kavad, kus mängu oli meie teadmata nihutatud. Cramo tahtis mängu lükata 2. aprilliks, aga meil on samal nädalal juba esimene veerandfinaalseeria kohtumine. See oleks ju meile sissesõitmine. Lisaks teeme play-off´ide eel mõnepäevase laagri ehk ajaliselt polnudki meil seda mängu võimalik edasi lükata," rääkis Sõber.

"Minu arust on Kalev/Cramo tänane otsus mängule mitte tulla paras matsitemp. See on ju Rakvere inimeste solvamine, kes mängule tulevad."

BC Kalev/Cramo presidendi Ivar Valdmaa seletus tänase otsuse kohta kõlab: "Proovisime terve eelmise nädala leida kompromisse Rakvere Tarva ja Andres Sõbraga mängu siirdamiseks mõlemaid pooli rahuldavale ajale. Pakkusime neile koos Korvpalliliiduga mängupäevaks 2. aprilli, mis meie andmetel oleks sobinud nii meie kui ka Tarvase plaanidesse. Kahjuks jäi see kokkulepe minu üllatuseks Andres Sõbra jäiga ja väiklase seisukoha tõttu sõlmimata, kuid selleks on neil juriidiline õigus. Mäng Tarvasega ei oma G4S meistivõistluste tabelit vaadates enam mingisugust tähtsust, kuna Tarvas on kindlustanud endale 3. koha ja meie koht selgub viimases mängus Tartu Ülikooliga, mis toimub 04. aprillil Saku Suurhallis."