Kreeka kõrgliigasse siirdunud David Haughtonist:

"Mäletan hästi seda, kuidas me Dave'i endale saime kaks aastat tagasi. Ta mängis tugevuselt kolmandas USA üliõpilasliigas ja käis selle Oklahoma satsiga Eestis mängimas. Mulle ei jäänud ta seejuures meiega mängust meelde, aga hiljem hakkasin statistikat vaadates mõtlema, et milline neist meestest 16 lauapalli võttis? Tegin kõne sellele meeskonnale - nad olid just lennujaama sõitmas - ja ütlesin, et keeraku Dave nina ümber - meil on teda vaja! Vägev värk, ma ütlen, USA üliõpilasliiga kolmandast divisjonist Kreeka kõrgliigasse Panathinaikose ja Olympiakose vastu mängima! Eks saab näha, kuidas ta Vassilis Spanoulisega hakkama saab."

Haughtoni asendusest:

"Ma ausalt öeldes pole kursiski veel selle uue mehega, kes homme peaks Eestisse jõudma. Lasen kohe rahus Madisel (Tarva mänedžer Madis Šumanov - toim) tegeleda nende asjadega. Tean nii palju, et kui Haughtonil tekkis äkitselt võimalus Kreekasse minna, ütlesime tema agendile, et otsigu meile siis kohe ka uus mees! Ka Haugtoni asendaja on ameeriklane, siia tuleb ta Türgist. Mänguomadustelt peaks Haugtonile sarnane olema."

Põlvevigastusest taastuvast ja täna teise mängu Tarva eest tegevast Timo Eichfussist:

"Tartus sai Timo kaks aastat järjest (vigastuste üle) kurta, aga kui ta siia tuli, siis leppisime kokku, et enam ei kurda! Ta on juba küllalt vana mees ka, ei ole aega enam lihtsalt. On selge, et ta pole veel oma tippvormile lähedalgi, aga oma kvaliteediga on ta meile hetkel abiks igal juhul. Küll ka jõud, kiirus ja muud asjad vaikselt järele tulevad."

Valga meeskonnast:

"Kõik Valgas mängivad eestlased - Raadik, Veski, Saage, Lindmets, Kriisa ja Peterson - on minu käe all mänginud, nii et mis siin ikka nii erilist. Eks see nende Eesti-Läti meeskond ole hetkel natuke tugevam kui meie oma, sest meil on üks esimesi vahetusmehi näiteks Tõnis Peil, mullu veel teises liigas mänginud mees."

Rain Raadikust:

"Raadik on Raadik oma plusside ja miinustega. Ega ta iseloomult suur ärapanija pole, pigem selline kõrvaltvaataja, aga Eesti tasemel on ta oma võimete ja lauavõitlusega igal juhul vajalik mees. Eriti veel täna meie vastu, kui Dave'i (Haughton) pole."

Valga peatreener Juris Umbraškost:

"Olen nüüd 17. hooaega Eesti liigas treener ja nagu teada, on mul omajagu neid inimesi, kes - ütleme nii - parimad sõbrad just pole. Aga Jurka kuulub kahtlemata sellesse seltskonda, kelle vastu on mul suur respekt! Ta mängis meil Rakveres suure südamega neli aastat ja loodan täitsa siiralt, et tal õnnestub ka treenerina läbi lüüa. Aga see on selge, et ega ta täna siin Rakveres vana paksu käest seda võitu kergelt kätte saa!"

Oma meeskonnast:

"Meil on praegu omamoodi tuhh meestel peal. Õhkkond on selgelt midagi muud kui eelmisel hooajal."

Rakvere ja Valga mäng algab täna kell 19.00 ning Delfi teeb mängust ka otseülekande. Rakvere alustas hooaega võiduga Pärnu Sadama üle ning Valga võiduga TLÜ/Kalevi üle.