"Kui päris aus olla ja arvestada kõike momente, mis on sel aastal olnud, siis ma ei usu, et me kehvemini mängime kui mullu. Hollandiga võõrsil -18 pealt üles tulek, kodus Portugaliga tulime väga raskest seisust üles, Hollandiga kodus esimene poolaeg. Suund on meil endiselt õige, aga paar olulist mängijat on puudu ja see haavab. Ega Holland ja Portugal on päris kõvad pundid ning pole põhjust eeldada, et oleme kindlasti üle. Vastaste CV-sid vaadates selgub, et päris mitmed mehed on mänginud või mängivad väga korralikes klubides," arutles Sõber.

"Tulemust tõesti pole, sellega tuleb nõustuda. Keegi oleks pidanud Kanguri või Vene puudumisel tegema mõned kõvemad liigutused, aga seda kahjuks ei sündinud. Rocki Hiina turnee võis jätta samuti mingi jälje, sest ei Reinar Hallik ega Tanel Sokk polnud laagreid alustades nii teravad kui oodanuks," tõi Sõber välja veel ühe nüansi.

Jaak Salumetsa avaldust, kes sammus Saku suurhallist koondise mängult vihasena minema, öeldes, et mõõt sai täis, kommenteerib Sõber lühidalt. "Ütlesin Jaagule, et pole mõtet lolli mängida. Kui sa armastad seda ala, siis ära lahmi. Mõtle ise. Kui sa ajad habet ja sul võetakse tera käest ära ning pead hakkama näpuga ajama, mis siis juhtub? Või võtame Liidu meistriks tulnud meeskonnast mõned mehed ära, nagu Soku, Kuusmaa ja Babenko, siis ma panen Tarvaga ka selle meeskonnale," lajatas Sõber konkreetselt.