Rapla meeskonna "vanameistri" Andre Pärna sõnul, kes mängis lühikest aega ka Andres Sõbra käe all Rakvere Tarvas, tehakse antud juhtumile hinnanguid andes noormeestele selgelt liiga. "U20 koondise mängijad kannatavad väga hästi kriitikat, tean neist paljusid. Pole nad mingid pehmod," märkis Pärn.

"Kui on nõudmised ja neid ei täideta, siis need samad mehed saavad Raplas sõimata, nii mis tolmab. Aga kui sulle mingeid nõudmisi ei esitata ja öeldakse vaid, et läheme paneme, siis mille põhjal saab mängijatele etteheiteid teha? Piltlikult, kui kuulus korvpallitreener Dušan Ivkovic sõimaks rämedate väljenditega, oleks see aktsepteeritav. Sest, tal on nõudmised, teadmised ja süsteem. Et Andres Sõber võiks kõiki täis lagastada ja maha teha, selle jaoks peaks ta ise olema targem treener ning sisukam inimene," ei jäta Pärn arvamust enda teada.

"Praegu on jäänud selline mulje, et teema tõstatati üles, kuna noormehed solvusid ja nad käivad ringi nutuvõre suul. Aga sellist asja pole! Pigem on nad kimbatuses, et turniiri käigus jättis treener nad väljakule "uppuma" ning hiljem sõimas räigete väljenditega läbi. Minule tundub, et poisid pole midagi valesti teinud ja neid treeneri enda tegematajätmiste tõttu mõnitada oli selge ülekohus," lõpetas Pärn.