Esmalt liigast. Viimases jõulueelses liigamängus alistas Braine võõrsil Kangoroesi 98:63 (47:29). Anderson oli väljakul 16 minutil (mitte algkoosseisus), viskas 10 punkti, võttis kolm lauda ja andis ühe korvisöödu (visked 1/1, 5/2, 2/2), lisaks kolm viga ja seitse pallikaotust. Klubil on kirjas täisedu 11 võitu, vahendab basket.ee.

Eurocupis lõpetas Braine alagrupiturniiri samuti täisedu kuue võiduga - seega pole lätlase Ainars Zvirgzdinsi juhendatavad naiskond tänavu veel kaotusekibedust tundnud. Viimases voorus alistati kodus ungarlaste Miskolc 87:65, Andersonilt 22 minutiga 5p+1lp+3rs, tabavus 3/1, 7/0, 4/3.

16 parema playoff-ringiks reastati võistkonnad alagrupiturniiri võitude ja punktide vahe põhjal ühises pikas reas; kuue võiduga lõpetas alagrupi lisaks Braine'ile vaid Ungari klubi Sopron.
Nii ilmneski, et Braine peab kohtuma prantslaste Flammes Carologa (saldo grupis 4-2), kellega mängiti juba ühes alagrupis... Seega, 15. ja 22. jaanuaril kohtutakse selle klubiga tänavu kolmandat ja neljandat korda. Alagrupis võideti neid kodus 19 ja võõrsil 27 punktiga.

-   -   -   -    -

Leedus teenis tänavu esmakordselt mänguaega Siim-Sander Vene elukaaslane Ele-Riin Tammik. Kaunase Hoptrans-Sirenos alistas kodus Ruta-Universitetase Šiauliaist 72:48. Tammik osales 10 minutit ja tõi kaks silma, lisaks kolm isiklikku viga. Kaunase naiskond on aga tõusnud viie võidu ja üheksa kaotusega tabelis kuuendaks.