Alleni avaveerandi saak oli 15 silma, poolajaks oli ta visanud juba 33 punkti, teatab basket.ee. Teel Eesti meistriliiga kõigi aegade edetabelis 12. reale tabas Allen 15st kolmepunktiviskest 10, lisaks võttis ta 9 lauda.

50 punktini ühes mängus on meistriliiga ajaloos jõutud 11 korral. Rekordimees on Tõnis Randala, kes 1979. aastal viskas 56 punkti, viimase mehena jõudis 50 punktini 1993. aastal Aivar Kuusmaa.

Neljapäevane mäng oli tasavägine algusest kuni viimase veerandaja keskpaigani, kusjuures viimasele veerandajale mindi viigiseisult 74:74. Alles mängu lõpus panid 8 mehega Rakverre reisinud kalevlased oma üleoleku maksma ja võitsid numbriliselt kindlalt — lõpuminutitel pidi Tarvas läbi ajama ilma kolme algviisiklaseta — vigadega olid väljas Surovnev, Eichfuss ja Kallas.

Kalevi võidu võtmeks oli ülekaal lauas — 42:29, seejuures sai Kalev kätte 16 ründelauda. Niisugune ülekaal pole üllatav, sest Tarvas ongi lauavõitluses meeskondlikus arvestuses viimasel kohal…

Kalev oli ka viskeprotsendilt parem (54 vs 47). Kalevlaste kasuks tõi Travis Reed 28 punkti ja 15 lauapalli, Kendrick Johnson lisas 27 punkti. Kolmaski kalevlane sai enamvähem sama summa — Catalin Burlacu saagiks jäi 26 punkti ja 15 lauda, mis tähistab tema parimat mängu meistriliigas.

Turniiritabelis kukkus Tarvas kahe lisandunud kaotuse tõttu kaheksandaks. Neil on nüüd 12 võitu ja 17 kaotust. Juba reedel võõrustab Kalevit Valga Welg, teisipäeval aga ootab ees põnevusmäng Rapla ja Rakvere vahel. Mäng toimub Kalevi spordihallis.