Sellest ajast, kui korvpalli Eesti karikavõitjad selgusid Saaremaal, on möödas täpselt kümme aastat. Kuid tänavu saab see taas nii olema – OlyBet karikavõistluste kaheksa karikat ja medalikomplekti jagatakse vahetult enne jõule kätte Kuressaare spordihoones.

Kuressaares peetakse kuue noorteklassi finaalid – U14, U16 ja U18. Lisaks naiste finaalmäng ning meeste poolfinaalid ja finaal. Mängud toimuvad kolmel päeval, reedel on konkurentsis seega vaid noored. Kuid kolme vanuseklassi neli Eesti paremat ära näha - see tähendab hoomata pea tervet meie lootustandvamat tagalat ühekorraga.

Laupäeval, 19. detsembril on kavas kaks meeste poolfinaali (paigas on: kohtuvad kell 18 TÜ/Rock-TTÜ KK ning kell 20.15 BC Kalev/Cramo-TLÜ/Kalev). Pühapäeval, 20. detsembril on kavas naiste finaal, meeste pronksimäng ja finaal. Pärast mida jõuab ilusti viimaste praamidega mandrile tagasi.

Meeste karikamängud jõuavad ka TV 6 ekraanile, kõik selle nädalavahetuse kohtumised on aga nähtavad Delfi TV-s, k.a. noorte finaalid.