"Elegari ja tema agendiga vahetame e-maile praktiliselt iga päev. Ta on meile juba hinnas vastu tulnud, sest talle meeldis siin. Loodame igal juhul kaubale saada. Elegar tahab mängida häid liigasid ning meie ülesanne on saada koht VTB Ühisliiga põhiturniirile ning väga tahaksime mängida ka ühte eurosarja, kas siis EuroCupi või FIBA EuroChallenge´it," rääkis Varrak, kelle sõnul lobitöö tagatubades käib täie hooga.

"Abbottiga on üldised jutud räägitud, kuid tema osas me väga ei kiirusta. Sellele positsioonile leiab mängijaid lihtsamalt, kuigi ma hea meelega näeksin just teda meeskonnas," kinnitas Varrak Kalev/Cramo huvi.

Seevastu Gary Wilkinsoni ja Keith McLeodi vastu Cramol edasine huvi puudub, küll on räägitud pikka aega meeskonda kuulunud Armands Šķēlega, ent lätlast ahvatletakse rahapakkidega Ukrainast. "Mulle Šķēle mängijana imponeerib, aga palgaralliga me kindlasti kaasa ei lähe. Anname endale selgelt aru, mis võimalused meil finantsiliselt on. Lätlase asendajana näen ma Rain Veidemani, kellega meil läbirääkimised käivad," lisas Varrak.