Eile õhtul katkes Kalev/Cramo eestvedajate kannatus ja nad loobusid USA tagamängija Curtis Stinsoni ootamisest. Tagamängija pidi saabuma Tallinna juba esmaspäeval, seejärel lükkus tema tulek teisipäevaks, lõpuks polnud kindel, kas ta oleks tänagi jõudnud.

"Ma ei tea, mis tema siia sõidu edasilükkumise põhjustas, aga polnud mõtet teda enam tahta, kui ta niimoodi venitas," lausus peatreeneri Alar Varrak. "Oleme juba saanud agentidelt uusi pakkumisi, pole jõudnud veel nende saadetud korvpalluritega õhtuseks EuroCupi mänguks valmistumise tõttu tutvuda."

Varrak kordas taas, et rahalised võimalused seavad värbamisel piiri. "Pole mõtet tuua siia korvpallurit, kes on meie praeguste meestega enam-vähem samal tasemel. Vajame mängijat, kes annaks meeskonnale lisakäigu. Nüüd saame veel rohkem aru, kui vajalik oli Škele," tõdes Kalev/Cramo peatreener.

Kalev/Cramo magusad võidud Kaasani Unicsi ja Bandirma Banviti üle suurendasid Kalev/Cramo treenerite ja mängijate usku, et nad arenevad õiges suunas. "Oleme tõestanud, et suudame endast selgelt tugevamatega mängida nagu võrdne võrdsega. Mängukvaliteet on paranenud. Nüüd tahaks astuda järgmise sammu," põhjendas Varrak meeskonna tugevdamise vajadust.

Pärast tänast kohtumise Skopje MZT-ga ootab Kalev/Cramot detsembris kaks rahvusvahelise sarja mängu: pühapäeval kodus VTB liigas Vilniuse Lietuvos rytasega ja järgmisel kolmapäeval võõrsil EuroCupi sarjas Haifa Maccabiga. Enne jõule peetakse Tartus Eesti karikavõistluste finaalturniir, pärast jõule algab meeskonnal tugev treeningutsükkel.

"Oleks hea, kui selleks treeningutsükliks oleks uus välismängija kohal," ütles Varrak.