"Oleme selline ühtlane sats, kes rabab kõvasti nii kaitses kui ründes. Võib öelda, et täna oli ka juba pisut parem mäng kui Nymburki vastu, aga lõpuks saavad meile ikka saatuslikuks pallikaotused," rääkis Varrak Delfile.

"Säärased rumalad palli äraandmised on valusad, sest vastane saab seeläbi lihtsaid korve, meie aga viskele ei pääse ja see kõik annab mõju nii skoorile kui meeleolule," ei teinud juhendaja saladust, et Kalevi tänased 20 pallikaotust olid liiast.

Kuigi seni oli Avtodor Ühisliiga kõige resultatiivsem tiim (Nižni Novgorodi võideti lisaajal 94:86. Himkile kaotati 84:87 - toim.), siis täna suutis Cramo Venemaa meeskonda vähema kui 70 punkti peal hoida. "Üsna kinnine mäng oli jah. Rõõmu teeb see, et suutsime nende liidrid kinni panna."

Arbet vajanuks ründetegevuses toetust

Paraku jäi tugeva kaitsetöö kõrval oodatust ehk nõrgemaks ka ründetegevus. "[Gregor] Arbetil õnnestus täna rünnakul hästi (mehe nimele jäi tiimi parimana 16 punkti - toim.). Aga olnuks vaja, et keegi veel täna tema kõrval sellise 15-20-punktilise mängu teeb. Punktid jagunesid küll ühtlaselt, aga seda oli kahjuks liiga vähe," analüüsis Varrak

Lisaks punktidele paistis ühtsus välja ka kalevlaste mänguajas. Varrakule on säärane trend meelepärane: "Kui eelmine VTB hooaeg rassisid meil mõned mehed tihti 35+ minutit, siis tänavu oleme saanud ikka 9-10 mehega roteerida. Loodan ja soovin ka edaspidi seda joont hoida."

"Ühisliigas on alati raske võite püüda, aga meil siin veel mitu meest lähevad ka kindlasti veel paremaks hooaja käigus. Seega varu on küll. Loodame, et nüüd need kaks kaotust meie meeleolule mõju ei avalda - peame meeskonna vaimu ja sisekliima tugevana hoidma," võttis Kalevi peatreener lõpetuseks asjad kokku.