Üheks Kalevi võiduvõtmeks olid hästi tabanud kaugvisked - mängu lõpuks saadeti kaare tagant läbi rõnga koguni 13 palli (visketabavus 3-punkti joonelt 52%). "Kui nii viskad, siis on muidugi lihtsam mängida. Tegelikult mängisime ka kolmapäeval Iisraelis väga hästi, aga siis ei saanud lihtsalt kuidagi vabalt kohalt sisse," kiitis head visketabavust ka Varrak.

Ta jätkas: "Täna oli ründetegevus super - korvid olid enamasti loogilised ja väljaehitatud kombinatsioonid. Ja nagu ütlesin, siis väga hea, et suutsime need väljamängitud olukorrad ka ära lahendada. Täna saime ka 29 resultatiivset söötu kirja - ma olen päris kindel, et see on meie rekord eurosarjades. Alati muidugi nii ei lähe, aga kui täna sedasi tabasime ja mängisime, siis mis nii viga treener olla!"


Samuti kiitis Varrak teatavaid kaitseaspekte: "Gregor [Arbet] ja Martin Dorbek said väga hästi nende tagamängijate ohjamisega hakkama. [DJ] Cooper viskas neil näiteks ainult kolm punkti ja [Jordan] Hamilton viis silma. Selle arvelt muidugi pikad [JaJuan] Johnson ja [Dmitry] Sokolov viskasid kahe peale 52 punkti, aga ikkagi saime nende ühe ründejoonise väga hästi kinni."