"Maksuameti otsusest sõltub väga palju, millisel tasemel klubi jätkab. Nad ei saa mulle praeguses olukorras pakkumist teha ning seetõttu leppisime kokku, et vaatan tööturul ringi," rääkis Varrak kujunenud olukorrast. "Mind abistab töökoha otsinguil ka üks agent, kelle kaudu tulid näiteks Eestisse mängima Frank Elegar ja Scott Machado," lisas VTB Ühisliigas tänavu kõva märgi maha pannud treener.

Varraku esmane soov on pääseda Eestist väljapoole, aga ta ei välista võimalust hakata juhendama ka mõnda klubi koduses meistrisarjas. Tööd on vaja teha ja raha teenida. "Minu teenistus pole kunagi olnud midagi müstilist. Kui Soome VTB liiga meeskonna Loimaa Bisonsi mänedžer minu lepingulistest summadest kuulis, siis ta ei uskunud, et see on tõsi. Mul ei ole varusid, mis lubaks kodus istuda ja jalga kõigutada. Otsin aktiivselt võimalust treeneritööd jätkata," oli Varrak tuleviku osas isegi pisut murelik.

Agendi sõnul olnuks hea tööturule siseneda kuu aega varem, sest päris paljud meeskonnad otsisid vahetult pärast hooaja lõppu uut peatreenerit. Aga, parem hilja, kui mitte kunagi. Ehk mõni VTB liiga meeskond siiski võtab kaalumisele Varraku palkamise, sest tulemused reedavad, et mehes sisu on. Suvel saab Varrak kätt soojas hoida Eesti koondise abitreenerina.