"Otsustavaks sai neljanda veerandi algus, kui nad viskasid viie minutiga 20 punkti. See oli selge murrangu hetk," sõnas Varrak Delfile ja Eesti Päevalehele.

"Avapoolajal tegime igati normaalse mängu (CSKA võitis 46:42 - toim.), kuid kolmanda veerandi lõpust meie enam nii palju punkte ei saanud. Nemad panid teisel poolajal ikka ligi 50 sanga ära."

18 punkti visanud (neist 17 avapoolajal) Brandis Raley-Rossi kohta ütles Varrak: "Täna ta tegi minu arvates rünnakul oma parima esituse, mis ta siiamaani on teinud."

"Rünnaku koha pealt mul etteheiteid ei ole meeskonnale, pall liigub, korve tuleb. Tegelikult olen rünnakuga terve selle hooaja rahul olnud. Kaitsemängu osas peame kõvasti tööd tegema ning veel ja veel arenema," lisas Varrak. Konkreetseid nimesid ja nende panust kaitses ei tahtnud peatreener lahata.

Kolmapäeval kohtub Kalev FIBA Euroopa karikasarjas võõrsil Sofia Lukoil Academicuga, kes kaotas avamängu Krasnodari Jenisseile 68:75. "See on meie jaoks väga tähtis mäng," kinnitas Varrak. "Nemad tegid avakohtumises väga südika mängu, seal Siberis ei ole kellegil lihtne. Nad olid kuni lõpuni veel juhtimas. Ka koduliigas on alustatud võimsalt, nii et meid ootab ees tähtis ja raske mäng."

Kalev alustas eurosarja teatavasti 81:92 kaotusega Rishon LeZioni Maccabile.