Kui Jaak Salumetsa ja tema kuulsaid hoolealuseid teavad kõik, siis seda, kui vinge mees juhendas veerand sajandit tagasi Euroopa tipule üsna lähedale jõudnud ehk NSVL kõrgliigas mänginud Tartu Ülikooli naiskonda, nooremad ei teagi. See legendaarne mees, Arnold Selge, saab veebruaris 80-aastaseks. Juubilariga puhus juttu Rasmus Rekand.

Tuliseks teemaks on kerkinud maksuameti plaan spordiklubidele kamm, kirves või nuga (kuidas kellelegi) selga lüüa. Teisisõnu – hakata sportlastele ja taustajõududele makstud stipendiumi maksustama, otsekui oleks tegu tavalise palgaga. Olukorda hindavad alaliidu juht Jüri Ratas ja teemal võtab sõna ka advokaat.

Legendi-rubriigis teeme tutvust Serbia koondise peatreeneriks nimetatud Aleksandar Djordjeviciga, NBA-st vaatame otsa Kevin Love’ile, kes valiti esmakordselt Tähtede Mängu algviisikusse.

Viimase aja suurim üllataja, Itaalia tippklubilt lepingu teeninud Martin Jurtom, pidas toimetuse palvel päevikut. Toome lugejateni tema vahetud ja nooruslikult uljad esmamuljed Itaaliast. See kõik ja palju muud saadaval juba nüüd!