Teisele kohale jäi Kaunase meeskond. Finaal oli tasavägine. Kaunas alustas paremini, võites poolaja 24:18. Teisel poolajal võttis Narva ennast kaitses kokku ja tuli järgi ning pööras kohtumise enda kasuks, võites peaauhinna 1000 eurot tulemusega 44:35. Narva poolelt tõid T. Eichfuss 17, T. Oja ja S. Leppik 10. Kaunase poolel D. Griškenas 17 punkti, kusjuures kõik esimesel poolajal.

Kolmanda koha mängus alistas suurim üllataja, kõigest 6 mehega mänginud Ida – Viru pronksimängu favoriidi Tallinna Nordicu 53:47. Võitjate resultatiivsemad S. Laur 18 ja M. Tali 16 punktiga, kaotajatele T. Raadik 12 p. Kolmanda koha saanud Ida-Viru meeskonda kuulusid: S. Laur, M. Vinni, M. Tali, T. Valdre, P. Valdre, M. Laanemets.

K1X pealtpaneku võistluse võitis Kaunase meeskonna mängija Paulius Vaitiekunas võites finaalis Erik Lutsu.

Korraldajad jäid üritusega rahule ning järgmine aasta loodetakse turniiri mahtu suurendada ja leida rohkem võistkondasid nii Eestist kui välismaalt. „ Algus on tehtud ja siit on hea edasi minna, õppida vigadest ja alustada juba varem ettevalmistustega“ sõnas peakorraldaja Heiko Rannula ning lisas: „Samuti on tulnud paljudelt sponsoritelt positiivset järelkaja ning see annab meile julgust mõelda suuremalt ja lubada, et HOOP Challenge 2012 tuleb juba uues kvaliteedis.“ Ürituse pressiesindaja Ivo Kallasmaa sõnul on juba huvi üles näidanud meeskonnad Prantsusmaalt ja Saksamaalt ning paljud eemale jäänud kohalikud meeskonnad on lubanud kindlasti osaleda. „Selle aasta võistluste ajal olid paljud nooremad mängijad seotud noortekoondistega ega saanud selle tõttu võistlusel osaleda“ sõnas Kallasmaa.