Kui selle hooaja kaks eelnevat omavahelist kohtumist olid võitnud eestlannad, siis sellel korral panid Cesise naised oma paremuse kiirelt maksma. Kohtumise alguses dikteerisid mängu käiku mõnda aega Eesti naised, kuid veerandaja teisel poolel oli veidi edukam Cesis, mille tulemusena mindi väikesele pausile tulemusega 22:16.

Järgmisel neljandikul õnnestus lätlastel kõik ja eestlannadel ei midagi. Poolaeg Cesisele tulemusega 54:25. Kohtumise teises pooles oli eestlannade mänguisu tagasi ja vaatamata vastaste täpsetele kaugvisetele, suudeti see ikkagi enda poole kallutada. Kogu kohtumine kuulus siiski Cesisele tulemusega 91:65, mis tähendab seda, et põhiturniiri lõpetab Riia-TTT järgi teisena Cesis ja parima Eesti naiskonnana läheb 1182 Tallinn finaalturniirile kolmanda asetusega.

Võitjate poolelt oli täna edukaim Zane Jakobsone 18 punktiga. Eesti naiskonna edukaimad olid palavikuga võidelnud Laina Mesila-Kaarmann 16 ja Birgit Piibur 12 punktiga. Suurepäraselt sekkus vahetusmängijate pingilt mängu Ellen-Anett Põldmaa, kes 11 minutiga viskas 7 punkti.

Peale tänaseid mänge jääb võistkondadel põhiturniiril veel mängida 1-2 kohtumist ning finaalturniir 6 tugevama naiskonna osavõtul toimub Riias 20.-22. märtsini.

1182 Tallinn naiskonna järgmine kohtumine leiab aset juba teisipäeval, 3. märtsil kell 19, kui kodusaalis võõrustatakse Tallinna Ülikooli võistkonda.