21aastane leedulane tegi Pärnus suurepärase hooaja. Päris mitmes mängus oli ta lähedal kolmikduublile ning Balti liigas püstitas Peciukevicius liiga kõigi aegade rekordi efektiivsusnäitaja osas. Vahegrupimängus Riia Barons kvartalsiga viskas Pärnu mängujuht 32 punkti, jagas 10 resultatiivset söötu, võttis 7 lauapalli ja tema vastu tehti 15 viga. See kõik andis efektiivsuskoefitsendiks 52, varasem rekord oli 45. Vaadates hooajale tagasi on Peciukevicius igati rahul, et otsustas Priit Vene kutse vastu võtta ning koos hea sõbra Osvaldas Matulionisega Eestisse mängima tulla.

Leedulaste kõrval suutis end lõppeval hooajal pildile mängida Pärnu meeskonna kapten Rain Raadik. Õige pea 24-aastaseks saav Raadik oli eelnevalt aastaid nühkinud BC Kalev/Cramo, Rakvere Tarva ning Tartu Ülikool/Rocki varumeeste pinki. Pärnus pakuti talle mängunälja kustutamist ja see oligi peamine motivaator, miks kodulinna tagasi tulla.

Üks suur murelaps on Raadiku mängus ka – vabavisked. No, mitte kuidagi ei kuku sisse. Eesti liigas tänavu 171st 73 ja Balti liigas 91st 36. Pehmelt öeldes mannetud numbrid. Raadik on otsinud probleemile lahendust, kuid pole leidnud.

Vaata Basket TV hooaja 14. saadet: