Seejärel püüame selgust saada, kui kaugele on jõutud Eesti meeste korvpallikoondise peatreeneri valikuga. Ja saate lõpetab seekord Ameerika Ühendriikide president, suur korvpalli austaja, Barack Obama isiklikult.

Endine tippmängija Gert Kullamäe on tänaseks püsinud Rocki peatreenerina ametis täpselt kaks aastat. 2012. aasta 24. jaanuaril, paar päeva pärast ootamatut kaotust koduses meistriliigas KK Pärnule, astus meeskonna eesotsast tagasi Indrek Visnapuu. Uueks peatreeneriks kerkis varasem abitreener Kullamäe, kes on selle paari aastaga vastustusrikkas ametis saanud päris kõvasti mööda päid ja jalgu, ent ometi jõudnud tõdemuseni, et abitreener ta enam olla ei taha.

Eesti meeste korvpallikoondis on juba mõnda aega peatreenerita. Mitte seepärast, et kedagi vallandatud oleks, vaid seepärast, et senisel juhendajal Tiit Sokul lõppes tähtajaline leping, mis oli seotud Euroopa meistrivõistluste valiktsükliga.

Ja saate lõppu killuke sündmusest, mida võiks nimetada vastastikuseks austusavalduseks maailma parima korvpallimeeskonna ja maailma ühe mõjuvõimsaima riigi presidendi vahel. NBA meisterklubi Miami Heat käis Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama vastuvõtul, keda teatakse kui suurt Chicago Bullsi fänni. Pidulik vastuvõtt kulges huumoriga palistatud õhkkonnas ja mõned valitud palad tseremooniast toome siinkohal teieni. Olge mõnusad, kohtume jälle.

Vaata Basket TV käesoleva hooaja 16. saadet: