Kuigi klubi juhid arvavad, et nad on viimased kümmekond aastat stipendiume makstes käitunud igati seadusekuulelikult, siis tänasel päeval tuleb nii neil, kui klubi treeneritel ja mängijatel käia Maksu- ja Tolliametis selgitusi jagamas. Uurimise all on kehtivad stipendiumilepingud ja ka varasemate perioodide lepingud. Konkreetseid nimesid nimetamata on mõnel Kalev/Cramoga seotud isikul tulnud ristküsitluse tule all maksuametis vastu pidada kolm ja pool tundi. Selge see, et maksuameti inimesed teevad oma tööd ja see pole etteheide neile, kuid usun, et ka nemad nõustuvad, psühholoogiliselt on korvpalliklubiga seotud isikutel kõike toimuvat väga raske taluda.

Ei saa eitada, et Kalev/Cramo pälvis Maksu- ja Tolliameti tähelepanu kindlasti ka Armands Škele juhtumiga. Kui palju ja mis kujul lätlasele summasid maksti, jäi klubi presidendi Ivar Valdmaa mõne kuu tagustes selgitustes üsna segaseks.
Samas tahaks väga loota, et Škele juhtumi valguses ei hakata Kalev/Cramole maksuameti poolt kohta kätte näitama, mis viiks Eesti tippklubi likvideerimiseni. Maksu- ja Tolliametilt me uurimise osas täpsustavat informatsioon ei saanud, sest enne menetluse lõppu nad seadusest lähtuvalt selgitusi ja kommenataare jagada ei tohi, selgitas Basket TV-le maksuameti avalike suhete juht Ivi Papstel.

Saates saavad sõna BC Kalev/Cramo üks eestvedajaid Toomas Linamäe, Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas, Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil ja TTÜ spordiklubi juhataja Heino Lill.