Jaanuari keskel, poole hooaja pealt BC Kalev/Cramost Kreeka meistrisarja klubisse Kavala mängima siirdunud Gregor Arbet on tagasi kodus. Neli kuud võõrsil möödusid katsumuste ja tõestamiste tuhinas ning nii nagu elus ikka jagus sellesse aega häid ja halbu hetki. Tulemuse osas meeskond eesmärke ei täitnud, meistrisarjas jäädi viimaseks ja langeti aste madalamale.

Mis saab klubilises plaanis edasi, seda Arbet veel ei tea. Kavala meeskonnas jätkamine suure tõenäosusega kõne alla ei tule. Mitte, et tingimused kehvad oleks olnud, aga esiliigasse kukkumine ja välismaalaste piirangud seavad omad piirid. Ka palga maksmisega sai Kavala enam-vähem hakkama, suuri pretensioone Arbetil klubile pole.

--------------------

Eesti Korvpalliliit eesotsas president Jüri Ratasega lükkas käima projekti „Korvpall lasteaedadesse“. Esialgu käivitub ettevõtmine viies Tallinna lasteaias, kus maikuus viiakse läbi näidistreeningud. Liivamäe lasteaias käisid pisipõnnidele õpetusi jagamas Howard Frier, Raido Ringmets ja Kerdu Arbet-Lenear, suurem töö läheb lahti sügisel.

Vaata Basket TV 17. saadet täismahus: