10-11. jaanuaril toimub Tallinnas KHL hokimäng Helsingi Jokerite ja Tserepovetsi Severstali vahel. Vanalinna uisupargis toimuv 3:3 miniturniir on eelürituseks maailma tugevuselt teise hokiliiga KHLi kohtumistele Tallinnas.

Hoki on spordiala, mis vajab kiirust, osavust ja mõtlemist. Toimuvad vaheltlõiked ja meeskonna koostöö. See ala sobib kõrvalalana väga hästi ka neile, kes käivad korv-, jalg- või võrkpalli trennides. Seda tulevadki tõestama korvpallur Valmo Kriisa, jalgpallur Gert Kams, võrkpallur Sten Esna ja Eesti Võrkpalli liidu turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Vara. Uisu- ja hokirõõme naudivad ka muusikud ja näitlejad Robert ja Raul Vaigla ning Henrik ja Karl-Andreas Kalmet. Sportlikku taset aitavad platsil hoida veel Kalev Kruus ja Allar Levandi.
Kui "Mehed ei nuta" saate kolmik moodustab ühe meeskonna, siis teised kolmikud loositakse kohapeal. Korda aitab hoida platsil Jäähokiliidu esindaja.

Eesti Jäähokiliit aitab üritust ka varustuse ja vahenditega.

Vanalinna Uisupark on tavakülastajate avatud kuni 12.30 ja siis taas alates 14.00. Samal ajal on uisutanatele avatud uisuplatsid Mustamäel ja Nõmmel. Rohkem informatsiooni uisupark.ee.

KHL mängude piletid on müügil Piletilevis.