Ainsa Soome hokitiimina KHL-is mängiv Jokerit läks võõrsil vastamisi Tšeljabinski Traktoriga. Jokerit võitsid juba avakolmandiku 2:0, väravad kanti Petri Kontiola ja Ahti Oksaneni arvele.

Teise perioodi alustuseks visati ka kolmas värav, kui täpne oli Veli-Matti Savinainen. Nick Bailen vähendas kolmandiku keskel võõrustajate poolt kaotusseisu, kuid Savinaineni teine ja Jesse Joensuu esimene tabamus kasvatasid Jokeriti edu vaheajaks juba neljaväravaliseks.

Viimasel kolmandikul suutis Tomas Hyka Tšeljabinski eest ühe värava veel lisata, aga enamaks võõrustajad võimelised polnud. Seega kirjutas Jokerit tabelisse 5:2 võidu.

Helsingi tiimile oli see 13 kaotuse kõrvale 14. võiduks. Ühtlasi lõpetati kahe mängu pikkune kaotusteta seeria. Tšeljabinsk sai samal ajal juba viienda järjestikuse kaotuse.

Jokerit kerkis võiduga KHL-i läänekonverentsis seitsmendale ehk eelviimasele play-offi viivale kohale. Tšeljabinsk paikneb idakonverentsis viimasel positsioonil.

Jokerit peab jaanuarikuus kaks KHL-i kohtumist ka Eestis, kui läheb kahel korral vastamisi Tšerepovetsi Severstaliga. Mängud toimuvad vastavalt 10. ja 11. jaanuaril.