Hetkel on Piletilevis võimalik osta vaid kahele päevale korraga pileteid. Selline soodushinnaga tõelise hokifänni pakkumine kehtib kuni 9. novembrini. Alates 10. novembrist on võimalik tavahinnaga soetada ka eraldi mängudele pileteid.

Hooajal 2019/2020 peetakse KHL-is vaid kaks kohtumist väljaspool riike, kes on liigaga ametlikult ühinenud – see võimalus jäi Jokeritele ja Tallinnale. Ka eelmisel hooajal pidasid Jokerit kaks kohtumist Tallinnas, nende vastaseks olid Moskva Spartak ja samuti Tšerepovetsi Severstal. Siis võitsid soomlased KHL-i läänekonverentsi kohtumises Severstali 3:2. Kahel õhtul oli Tondirabas hokit vaatamas kokku ca 10 000 inimest.

Miika Haapala, Jokerite meeskonna rahvusvaheliste koostööprojektide juhi sõnul esimene Tallinn Hockey Weekend 2018. aasta oktoobris oli suurepärane üritus koos kahe huvitava mänguga. Atmosfäär oli hea ja nii Eesti kui ka Soome hokifännid nautisid maailmatasemel jäähokit. Sellest johtuvalt on Jokeritel väga hea meel tulla taas Tallinnasse Tondiraba Jäähalli.

Mängud on Tondirabas 10. ja 11. jaanuaril.

Piletid müügil Piletilevis.