Külalised läksid kohtumist juhtima avakolmandikul, kui täpne oli Jesse Joensuu. Teise perioodi alguses viigistas aga seisu Artur Kajumov.

Teise kolmandiku keskel pääsesid võõrustajad omakorda Kajumovi teisest tabamusest juhtima. Jokerit ei jäänud aga vastust võlgu. Nimelt tõi minut enne perioodi lõppu viiginumbrid tabloole Joensuu.

Viimasel perioodil pääses taas ette Jokerit, sedapuhku oli täpne Mikko Lehtonen, tehes seisuks 3:2. Taas ei püsinud eduseis kaua, kui Jaroslavi poolelt viskas värava Magnus Pääjärvi. Kuna normaalaeg lõppes 3:3, ootas ees lisaaeg. Lisaajal tõi Jokeritele magusa võidu Veli-Matti Savinainen.

Ühtlasi jõudis ilusa tähiseni Jokerite mängumees, soomlasest maailmameister Marko Anttila. 34-aastase Anttila jaoks oli see 200. KHL-i põhiturniiri kohtumine.

KHL-i läänekonverentsis kindlalt play-off kursil liikuv, esikolmiku koha eest võitlev Helsingi Jokerit peab juba paari nädala pärast kaks kohtumist ka Tallinnas, Tondiraba jäähallis.

10. ja 11. jaanuaril minnakse vastamisi Venemaa meeskonna Tšerepovetsi Severstaliga. Reedel algab kohtumine kell 18:30, laupäeval kell 15:00.

Kohtumised korraldab Ekspress Meedia, pileteid saab osta SIIT!