Kodumeeskond alustas kohtumist hästi ja juba esimese perioodi alguses viis Steve Moses Jokerit juhtima. 12. minutil duubeldas eduseisu kaitsja Mikko Lehtonen. Kõigest pool minutit hiljem vähendas Spartaki poolelt kaotusseisu Anatoli Nikontsev.

Jokerite 2:1 eduseisul mindi ka vaheajale. Teisel kolmandikul suutsid võõrustajad eduseisu kasvata, kui 9 sekundit enne perioodi lõppu oli täpne Sami Lepistö, tehes seisuks 3:1. Külaliste poolelt viskas viimasel kolmandikul ühe värava tagasi kogenud lätlane Kaspars Daugavins, aga enamaks Spartak sedapuhku võimeline polnud.

Ainsa Soome klubina KHL-is mängiva Jokerite jaoks oli see juba neljandaks järjestikuseks võiduks. Viimati tunnistati kaotust novembri lõpus, kui 1:4 jäädi alla Novisibirski Sibirile. Heas hoos Jokerit on tõusnud KHL-i läänekonverentsis juba kõrgele neljandale kohale, olles kogunud 45 silma. Vaid ühe punktiga jäädakse maha Moskva Dinamost.

Jokerite jaoks jätkub hooaeg järgmisel teisipäeval, kui võõrsil minnakse vastamisi just Moskva Dinamoga.

Jokerit tuleb peagi mängima ka Eestisse, kui peab jaanuaris kaks KHL-i kohtumist venelaste Tšerepovetsi Severstali vastu.

Kohtumised korraldab Ekspress Meedia, piletid saab osta SIIT!