Kaur Kivistiku jaoks keerati 3000 m takistusjooksu eeljooksus peale ülejõukäiv tempo. Eesti rekordimees üritas küll kaasa minna, kuid hakkas vaikselt maha jääma ning kaheks viimaseks ringiks olid tal enese sõnul mahlad väljas. Kolme eeljooksu peale kokku andis 8.39,26 39. koha. Kokku sai tulemuse kirja 44 meest.

„Kõik jooksud olid üllatavalt kiired, enne starti ma ei uskunud seda. Kahe kilomeetri vaheaeg jättis veel võimaluse heaks tulemuseks, kuid täna polnud nii head tunnet," nentis ta. „Lootsin, et saan suve algusega normi kaelast ära ja MMiks teisiti valmistuda. Kahjuks pidin kaarte ringi mängima ning septembris polnud lihtne vormi hoida. Midagi hullu polnud, aga sisimas otsid ikka parimat."

Vaatamata kõigele ammutas Kivistik MMist positiivsust ning ta ei kahetse, et tuli siia jooksma. „Selle nimel ju sporti tehaksegi, emotsiooni saab siit küll ja veel," lausus ta. „Bill Gates võib poodi minna, visata miljonid letti ja küsida, kas saaks sellist maitset suhu, aga seda ei müüda. Ma olen õnnelik, et siin olen."

Kivistik kiikas ka juba järgmise hooaja suunas: „Vaatan juba järgmisele aastale, see tuleb põnev - olümpia ja EM.