Prantslane jooksiski oma 7-meetrisel rõdul läbi täispika maratoni ehk 42,2 kilomeetrit. Nochomovitzil kulus selleks kuus tundi ja 48 minutit.

AP-le antud intervjuus tunnistas Toulouse'i linnas elav prantslane, et nägi seda nii füüsilise kui vaimse väljakutsena ja tahtis samas seeläbi avaldada toetust kõikidele meditsiinitöötajatele, kes keerulisel ajal suurepärast tööd teevad. Nochomovitz tahtis tõestada kõigile, et ka kodus olles on võimalik vormis püsida.

Nimelt on probleem selles, et Prantsusmaal on soojade ilmade tõttu üha rohkem jooksjaid tänavatele ilmunud. "Kui kõik mõtlevad ja käituvad sarnaselt, siis on kõik varsti väljas ja see ei aita kedagi. Sellisel juhul pole palvest kodus püsida kellelegi kasu," jätkas prantslane.

Kuidas aga suuta väiksel rõdul joosta üle 42 kilomeetri? "Mõtlesin jooksu ajal palju sellele, mis võib maailmas edasi juhtuda. Mul oli ka tüdruksõber abiks, kes tõi mulle juua ja M&M-i komme," sõnas Nochomovitz, lisades, et naabrid tema trampimise peale pahased polnud ja mõistsid olukorda.