Teatavasti on sprindimaailma tipud Asafa Powell ja Tyson Gay jäänud vahele dopingu tarvitamisega. Skandaali valguses pärisid ajakirjanikud naistelt kommentaari.

Naised otsustasid, et õigem on jätta vastamine USA sprinter Justin Gatlinile, kes ise korra kahe-aastase dopingukeelu juba ära kandnud.

"Olen endiselt selle spordi fänn. Peame sellest üle saama," lausus Gatlin. Küsimuse peale, kas ta arvab, et Gay suudab samasuguse tagasituleku sporti teha nagu tema, vastas sprinter: "Ma ei tea, pole sellele mõelnud. Temaga juhtunu pole veel isegi kohtusse jõudnud. Ma ei ole kohtunik. Kuid see on stressirohke aeg, mitte ainult talle, vaid kogu ta perele."

Powelli kohta märkis Gätlin: "See näitab paljudele noortele sportlastele, et süstla kaudu ei süstita ainult kiviaja steroide. See võib ka midagi olla, mis sulle apteegilaualt antakse. Pead erilise tähelepanuga jälgima, mis su kehasse läheb."

Monaco Teemantliiga toimub täna õhtul. Meeste 100 meetri jooks algab Eesti aja järgi kell 22.40. Usain Bolt kaasa ei tee. Naiste 200 meetri jooks on kavas kell 21.45.