See tähendab, et Venemaa saab järgmisel kuul toimuval MM-il välja panna juba üsna arvestatava koondise, kui võistluskeelu alt vabastatud sportlased ka õigel ajal MM-normi täidavad.

Pühapäevase otsusega anti teiste seas eriluba kaugushüppe 2013. aasta maailmameistrile Aleksandr Menkovile ning mitmele lootustandvale noorele ja mõnele heitealade veteranile. Nii said ühe potentsiaalse konkurendi juurde ka Gerd Kanter ja Martin Kupper, sest võistlusareenile võib naasta Viktor Butenko, kelle isikik rekord on 2013. aastast 65.97.

Rasmus Mägi alal, 400 meetri tõkkejooksus ennistati võistlusluba Timofei Tšalõil (PB 48,57). Kümnevõistluses naaseb areenile kahekordne EM-pronks ja sise EM-i kuldmedalist Ilja Škurenev (PB 8601).

Ülejäänud loasaajad olid vasaraheitja Danil Danilov, kolmikhüppajad Aleksei Fedorov ja Irina Gemeniuk, kõrgushüppaja Irina Godejeva, kettaheitja Julia Maltseva, kuulitõukajad Aleksandr Lesnoi ja Konstantin Ljadusov, keskmaajooksja Valentin Smirnov, sprinterid Vjatšeslav Kolenitšenko ja Aljona Mamina, käija Olga Elisejeva ja keskmaajooksja Valentin Smirnov.